Zondag 4 Juni CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00)
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Volvo P1800E

Volvo P1800E klassieker

De Volvo P1800E is een sportwagen van Volvo Cars. Het is de opvolger van de 1800S. Talrijke veranderingen kwamen met de brandstof-geïnjecteerde 1800E in 1970; Een B20E motor met Bosch D-Jetronic brandstofinjectie en een herziene nokkenas. Dit alles zorgde voor 130 pk zonder extra effect op het brandstofverbruik. De top snelheid was ongeveer 190 km / u en een acceleratie van 0 naar 100 km/h deed hij in 9,5 seconden. Daarnaast was het 1970 model de eerste 1800 met vier-wiel schijfremmen.

Volvo P1800E klassieker kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Volvo die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Volvo P1800E klassieker kopen


Hoge kwaliteit Volvo P1800E oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Volvo P1800E, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Volvo P1800E oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Volvo P1800E, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Volvo P1800E verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Volvo P1800E voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Volvo P1800E klassieker te kopen?

- Groot assortiment Volvo klassiekers te koop

- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Volvo P1800E dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.