Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Alfa Romeo GTV

Alfa Romeo GTV klassieker

De Alfa GTV, ontworpen door Enrico Fumia werd geproduceerd van 1994 tot 2004. De afkorting GTV betekent Gran Turismo Veloce, wat letterlijk vertaald snelle grote touring betekent. De GTV functioneert als opvolger van de Alfetta GTV coupé. Omdat Fiat Alfa Romeo over nam in 1986, werd de productie van de GTV vertraagd. De bedoeling van de sportauto was om Alfa weer een boost te geven als sportief merk. Na goedkeuring van de CEO van Fiat, Vittorio Ghidella, werd Walter de Silva verantwoordelijk voor zowel de details van de auto als het interieur. De GTV werd officieel gelanceerd op de Geneva Motor Show in maart 1995.
In 1997 werden meerdere veranderingen toegepast op de auto. De auto kreeg bijvoorbeeld een nieuwe motor. Daarnaast werd het exterieur van de auto veranderd met een nieuw wielontwerp dat extra ruimte gaf aan de rode remklauwen. Het interieur van de auto werd ook verbeterd. De GTV kreeg leren stoelen van MOMO, beschikbaar in meerdere kleuren. Bovendien kwam de kleur van de stoel overeen met onder andere de kleur van het tapijt in de auto. De auto kreeg ook een nieuw driespaaks stuur.
In 1998 kreeg de GTV te maken met nog meer veranderingen, voornamelijk bij het interieur. De auto kreeg bijvoorbeeld een middenconsole en een nieuw instrumentarium. Het exterieur van de auto kreeg een chromen frame rond de grille en bumpers. Daarnaast kreeg de auto een nieuwe motor. Het dashboard kwam beschikbaar in twee nieuwe kleuren, rood en blauw, in vergelijking met het standaard zwart dat werd aangeboden. In 2000 werden de motors vernieuwd om te kunnen voldoen aan nieuwe emissienormen. Het exterieur van de auto veranderde nogmaals in 2003 met een nieuwe grill en een nieuwe kentekenplaathouder. Het interieur onderging kleine veranderingen, zoals een kleurverandering van de instrumentverlichting.

Alfa Romeo GTV oldtimer kopen

Het vinden van een Alfa Romeo die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Alfa Romeo GTV

Hoge kwaliteit Alfa Romeo GTV oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Alfa Romeo GTV, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Alfa Romeo GTV oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Alfa Romeo GTV, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Alfa Romeo GTV verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Alfa Romeo GTV voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Alfa Romeo GTV klassieker te kopen?

- Groot assortiment Alfa Romeo klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Alfa Romeo GTV dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.