19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia klassieker

De Alfa Romeo Giulia is ontworpen door Orazio Satta Puliga en was in productie van 1962 tot 1978. De Giulia werd onthuld op het Monza Autodrome op 27 juni 1962, en had als doel om de Giulietta op te volgen. De auto had een hoekig model met rechte lijnen, waardoor hij niet met zijn voorganger te vergelijken was. Het vermogen van de auto kende ook een verbetering. De Giulia behaalde namelijk een topsnelheid van 166 km/u. Kort na de verschijning van de TI werd de Giulia TI Super geïntroduceerd. Dit gebeurde in 1963. Hier werden 501 exemplaren van geproduceerd. In 1964 begon Alfa Romeo met het maken van een auto met een kleinere motor, omdat de wegenbelasting hoger werd. De auto, genaamd Giulia 1300, heeft en topsnelheid van 155 km/u, en er zijn van dit model meer dan 30000 exemplaren gemaakt.

In 1962 kwam Alfa Romeo met een aantal nieuwe modellen op de markt: De Spider (1962-1966), de Sprint (1962-1964) en de Sprint Speciale die zich onderscheidde met zijn elegante coupé (1962-1966). Deze auto’s bevatten een vernieuwde 1,6 liter motor. Een jaar later kwam de Giulia Spring GT op de markt. Deze was ontworpen door Bertone. Drie jaar na zijn introductie kreeg de auto een krachtigere motor, waardoor de naam veranderde in Giulia Spring GT Veloce. De Giulia richtte zich ook op de motorsport. Hier waren de modellen GTA en Turbolare Zagato voor ontworpen.
In juni 2015 onthulde Alfa Romeo een middenklasse auto, de 952 met een motor met achterwielaandrijving. Deze auto had als bedoeling om terug te gaan naar de aard van het merk, namelijk het maken van sportieve auto’s die naast het rijden op een circuit ook geschikt zijn voor het alledaags gebruik.  

Alfa Romeo Giulia oldtimer kopen

Het vinden van een Alfa Romeo die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ER Classics heeft er alles aan gedaan om u een beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Alfa Romeo Giulia

Hoge kwaliteit Alfa Romeo Giulia oldtimers bij ERClassics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Alfa Romeo Giulia, worden nagekeken op een lijst met 125 punten Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Alfa Romeo Giulia oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Alfa Romeo Giulia, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Alfa Romeo Giulia verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

 

ER Classics heeft de juiste klassieke Alfa Romeo Giulia voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Alfa Romeo Giulia klassieker te kopen?

- Een groot assortiment Alfa Romeo klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn in onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Alfa Romeo Giulia dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.