19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Ferrari 328

De Ferrari 328 (GTB en GTS) was de opvolger van de 308. Hoewel mechanisch nog steeds gebaseerd op de 308, werden kleine wijzigingen aangebracht aan de carrosserie en de motor. In totaal werden er 7400 Ferrari 328's geproduceerd voordat het model werd vervangen door de nieuwe Ferrari 348 in 1989. De GTB verwees naar de Gran Turismo Berlinetta carrosserie, de GTS was een Gran Turismo Spider. In 1985 koste de Ferrari 328 tussen de USD 58.400 en USD 62.500 in de Verenigde Staten. De 328 modellen waren de laatste ontwikkelingen van de atmosferische V8-motor tweezits series. Het nieuwe Ferrari-model werd geïntroduceerd op de Frankfurt Salon in 1985 naast de Mondial 3.2 serie.

De Ferrari 328 was een verbeterde versie van de 308 GTS, welke in 8 jaar vrijwel hetzelfde was gebleven. Halverwege 1988 werden ABS-remmen als optie beschikbaar. De Europese markt 328 GTS modellen hadden een buisvormige chassis. Er waren verschillende wereldmarkt modellen, allemaal net iets anders van elkaar, beschikbaar in zowel links- als rechtsgestuurde modellen.

De V8 motor was vergelijkbaar met de motor in de Ferrari 308 Quattrovalvole met een verhoogde capaciteit van 3185cc. De 328 GTS productie duurde 4 jaar, totdat het model vervangen werd door de Ferrari 348 ts in 1989.

Ferrari 328 oldtimer kopen

Het vinden van een Ferrari die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Ferrari 328 kopen

Hoge kwaliteit Ferrari 328 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Ferrari 328, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.           

Inruilen of verkopen van uw Ferrari 328  oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Ferrari 328, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Ferrari 328 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Ferrari 328 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Ferrari 328 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Ferrari klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Ferrari 328 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.