27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)
Naar voorraad Oldtimer verkopen

BMW Z3

De BMW Z3 was in productie tussen 1995 en 2002, en is de tweede generatie van BMW Z serie tweezits sportwagens. De Z3 werd geproduceerd in 2 carrosserievarianten: 2-deurs roadster en 2-deurs coupé. De 2-deurs roadster was gebaseerd op de E36 3-serie met het achterste deel van de oudere E30 3-serie. Het was de eerste massa productie BMW Z-serie.

De Z3 is ontworpen door Joji Nagashima van het BMW-ontwerpteam en ontwikkeld op basis van het E36-platform van de 3-serie. Het resulterende platform wordt soms aangeduid als de E36 / 7 (roadster) of E36 / 8 (coupé). Aanvankelijk werd alleen de 1.9 L M44B19 straight-4-motor aangeboden, maar de 138pk voldeed niet aan de verwachtingen van de kopers.

Z3M-modellen werden in 1998 ook uitgebracht in roadster- en coupévarianten. Aangedreven door de S50, S52 of S54 zes-cilindermotor, afhankelijk van het land en modeljaar.

BMW Z3-series kopen

Het vinden van een BMW die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

BMW Z3-series te koop

Hoge kwaliteit BMW Z3-series bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de BMW E30, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan uw wagen of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.    

inruilen of verkopen van uw BMW Z3-series

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een BMW E30, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

BMW Z3-series verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een BMW Z3-series

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een BMW Z3-series is dat niet anders. Omdat u uw M-series graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw BMW Z3-series naar een werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde auto’s en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke modellen.

ER Classics heeft de juiste BMW Z3-series voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een BMW Z3-series te kopen?

- Groot assortiment BMW Z3-series te koop
- Alle auto’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe BMW Z3-series dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.