27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

BMW E30

De BMW E30 werd geproduceerd tussen 1982 en 1994. Het is de 2de generatie van de BMW 3-serie. De eerste modellen maakten gebruik van de twee-deurs coupé carrosseriestijl, gevolgd door vier-deurs sedan modellen in 1983, cabriolets in 1985 en station modellen in 1987.

De E30 was ook de eerste 3-serie verkrijgbaar in station en vierdeurs sedan uitvoeringen, en de eerste 3-serie met een dieselmotor optie. Ook kwam er een vierwielaangedreven variant. Deze werd geïntroduceerd met het 325iX-model.

In 1990 werden de E30 coupe modellen vervangen door de E36. De sedan productie werd op 30 april 1991 in Regensburg beëindigd met een wit exemplaar. Andere varianten werden geleidelijk afgebouwd tot de laatste E30, een Touring, in 1994 werd geproduceerd.

BMW E30 oldtimer kopen

Het vinden van een BMW die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke BMW E30 te koop

Hoge kwaliteit BMW E30 klassiekersbij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de BMW E30, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.                       

Inruilen of verkopen van uw BMW E30 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een BMW E30, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke BMW E30 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke BMW E30 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een BMW E30  klassieker te kopen?

- Groot assortiment BMW klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe BMW E30 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.