29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1962 Porsche 356

De Porsche 356B werd in 1959 uitgebracht en deze bleef in productie tot 1963. Voor het modeljaar 1962 schakelde Porsche over van de T5 carrosserie op de T6 carrosserie. Porsche bood ook een vrij unieke configuratie aan, en dit is wellicht een van de meest zeldzame modellen van de 356 lijn. De Karmann Hardtop was in wezen een cabriolet carrosserie met een vaste hardtop. In het totaal werden er minder dan 2.300 stuks van deze unieke Porsche 356 modellen geproduceerd tussen 1961 en 1962.

Wilt u een klassieke Porsche kopen?

Het team van ER Classics staat voor u klaar om u te helpen. Hier zijn een paar tips van hun team van experts om u te helpen bij het vinden van de klassieke auto van uw dromen. Deze modellen kunnen gevoelig zijn voor roest, het is belangrijk om de hoeveelheid roest vast te stellen en waar deze roest zich bevindt. Met deze informatie kunt u bepalen wat de kosten zullen zijn voor de reparaties. Verder is het ook belangrijk om te bepalen welk model u zoekt van de Porsche 356, u heeft de keuze uit de Speedster, de Coupé en de Cabriolet. Het is ook verstandig om van tevoren onderzoek te doen naar de beschikbaarheid van deze auto's en de kenmerken van het specifieke model dat u zoekt. Dit kan u namelijk helpen om op koers te blijven tijdens uw zoektocht. Als u vragen heeft, dan kunt u altijd deze website bekijken of u kunt contact met ons opnemen.

Porsche Oldtimers te koop