29 Maart (Goede vrijdag) SHOWROOM OPEN - 31 Maart & 1 April (Pasen) SHOWROOM GESLOTEN - Zondag 7 April EXTRA OPEN 10:00-14:00


1958 Porsche 356

De 1958 Porsche 356 modellen hadden een nieuwe carrosserie, aangeduid als de T-2. Ventilatie vleugels verschenen op de Cabrio deuren en de Coupés hadden de extra optie voor wind vleugels op het raam frame. Een snelle manier om een 1959 Porsche 356 te onderscheiden van zijn Type A voorgangers is de deurpostslotplaat, want deze werd lager geplaatst dan bij de voorgaande modellen. Verder staken twee uitlaatpijpen vanaf toen door het onderste deel van elke bumper beschermbeugel.

Wilt u een klassieke Porsche kopen?

Het kopen van een 1958 Porsche 356 is een droom van vele klassieke auto verzamelaars en de realiteit van enkele verzamelaars. Hoewel er meer dan 77.000 stuks van de Porsche 356 werden geproduceerd tijdens de gehele productieperiode, is daar vandaag de dag nog minder dan de helft van over. ER Classics in Nederland heet u welkom op hun website en raadt u aan om de online voorraad te bekijken. Wanneer er vragen zijn, kunt u altijd contact opnemen met ER Classics. Bij de aankoop van een 1958 Porsche 356 is het belangrijk dat u op de hoogte bent van het feit dat de optionele glasvezel top bij de open modellen de waarde aanzienlijk kan verhogen. Het is ook noodzakelijk om de auto te controleren op roest, omdat er geen bescherming tegen roest werd aangebracht tijdens te productie van deze auto's.

Porsche Oldtimers te koop