27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Fiat Topolino

De Fiat Topolino werd gemaakt van 1936 tot 1955. De naam ‘Topolino’ is niet de echte naam van de auto, maar een bijnaam zoals Kever. Los daarvan was de Topolino in 1937 de kleinste auto in de wereld. De Topolino had drie modellen. Het eerste model, genaamd A, had een 569cc 4 cilinder motor. De motor had 13 pk wat resulteerde in een topsnelheid van 85 km/u.

In 1948 werd het eerste model opgevolgd door model B met een iets andere motor die 16 pk voortbracht. Kort na de introductie van model B, onthulde Fiat model C in 1949. De motor van model C had nog steeds 16 pk, maar de carrosserie van de auto werd volledig veranderd. De koplampen werden bijvoorbeeld geïntegreerd in de spatborden.

Model A werd gemaakt van 1937 tot 1948, terwijl model B werd gebouwd tussen 1948 en 1949. Model C werd onthuld in 1949 en werd gemaakt tot 1955. Daarna ging Fiat een nieuwe Fiat 500 produceren, namelijk de Nuova 500.

Fiat Topolino oldtimer kopen

Het vinden van een Fiat die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Fiat Topolino kopen

Hoge kwaliteit Fiat Topolino oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de fiat Topolino, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Fiat Topolino oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Fiat Topolino, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Fiat Topolino verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Fiat Topolino voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Fiat Topolino te kopen?

- Groot assortiment Fiat klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Fiat Topolino dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.