27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Fiat 500

De Fiat 500 is een bekende auto geworden. De geschiedenis van de Fiat 500 begint met de Fiat Topolino. De Topolino was zo’n groot succes dat Fiat begon met het ontwerpen van een opvolger. Uiteindelijk kwam Fiat met twee opvolgers: de Fiat 600 die ruimte had voor vier personen en de Fiat Nuova die ruimte had voor twee personen. De Fiat 600 was een groot succes. De Fiat Nuova was dat echter niet.

De Nuova had namelijk een motor met twee cilinders in vergelijking tot de vier cilinders van de 600. De snelheid van de auto werd beperkt tot 85 km/u om ervoor te zorgen dat de auto niet zo snel ging als de 600. Het interieur van de auto kwam ook onderdelen tekort, zoals de benzinemeter. De kracht van de motor werd uiteindelijk een beetje verbeterd door Fiat, maar dat veranderde de maximumsnelheid van de auto niet.

In 1958 bracht Fiat de 500 Sport uit met een krachtigere motor, die een topsnelheid kon bereiken van 105 km/u. Na een jaar werd de ‘Tetto Apribile’ gemaakt. De Fiat 500 werd steeds succesvoller.

Fiat 500 oldtimer kopen bij E&R Classics

Het vinden van een Fiat die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Fiat 500 kopen

Hoge kwaliteit Fiat 500 oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Fiat 500, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.                       

Inruilen of verkopen van uw Fiat 500 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Fiat 500, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Fiat 500 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Fiat 500 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Fiat 500  klassieker te kopen?

- Groot assortiment Fiat klassiekers te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige Fiat 500 oldtimer dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.