27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Bentley Eight

Bentley Eight klassieker

De Bentley Eight werd door geïntroduceerd door Bentley als “instapmodel”. Hij is op de markt gebracht in 1984 en de productie werd stopgezet in 1992. Er zijn van de Bentley Eight in totaal 1736 exemplaren geproduceerd.

De Bentley Eight was een 3 traps automaat die samenging met een 6,75 liter Rolls-Royce V8 motor die 208pk aan vermogen produceerde. Dit resulteerde in een topsnelheid van 195 km/h waarbij je binnen 11,4 seconden naar de 100 km/h reed.

De Bentley Eight werd geïntroduceerd met bekleding van het materiaal stof, stalen wielen en een gaasrooster. In 1986 kreeg de Eight een upgrade. Er werden antiblokkeerremmen en een brandstofinjectie toegevoegd. In 1987 werd hieraan nog lederen bekleding en elektrisch verstelbare stoelen toegevoegd. In 1990 kwam hier nog een automatische aanpassing van de rijhoogte bij en in 1992 werd de automatische transmissie met drie versnellingen vervangen door een transmissie met 4 versnellingen.

Bentley Eight oldtimer kopen

Het vinden van een Bentley die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Bentley kopen

Hoge kwaliteit Bentley Eight oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Bentley Eight, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Bentley Eight oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Bentley Eight, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Bentley Eight verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

 

ER Classics heeft de juiste klassieke Bentley voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Bentley klassieker te kopen?

- Groot assortiment Bentley klassiekers te koop

- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd

- Eigen werkplaats met 20 monteurs

- Registratie en keuringen

- Wereldwijd transport tot aan de deur

- Hoogwaardige kwaliteit en service

- Inruilmogelijkheden

- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Bentley Eight dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.