27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Bentley Continental GT Speed

Bentley Continental GT Speed

Met de Continental GT heeft Bentley de grenzen van het motorvermogen verlegd. Dit heeft geresulteerd in de bouw van de krachtigste grand tourer van Bentley ooit.
De Continental GT Speed heeft een twinturbo 6 liter W12 motor, en is hiermee de meest krachtige wagen uit de GT-reeks. Deze motor produceert 659pk met 900 Nm aan koppel. Dit is goed genoeg voor een acceleratie van 3,6 seconde naar 100 km/h en een topsnelheid van 340 km/h. Aangezien Bentley niet alleen om kracht en vermogen draait maar ook om luxe en comfort, heeft de Bentley Continental GT Speed verschillende modi van het intensieve Sport tot aan Comfort, waarbij u relaxed kunt cruisen.

De Bentley Continental GT Speed kent ook een aantal unieke details in het exterieur. Zo heeft de Continetnal GT Speed een slanke, sportieve look, een ‘Speed’ badge, een donker getinte grille die samen gaat met donker getinte lampen voor en achter, en 22 inch wielen. Dit alles zorgt voor een krachtige uitstraling.
In het interieur is het “Speed” embleem meerdere malen terug te zien. Zo wordt het weergegeven op de instaplijsten, het dashboard, en in het borduurwerk van de stoelen. Ook zijn de stoelen uitgevoerd in een exclusieve Speed-kleurencombinatie en geruit design.

Aan het ex- en interieur is terug te zien dat de Bentley Continental GT Speed maar om één ding draait: Snelheid.

Bentley Continental GT Speed kopen bij ER Classics

Het vinden van een Bentley die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Bentley kopen

Hoge kwaliteit Bentley Continental GT Speed bij ER Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Bentley Continental GT Speed, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van voertuigen die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een bolide die door ons wordt verkocht of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden? klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Bentley Continental GT Speed

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Bentley Continental GT Speed, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw huidige auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Bentley Continental GT Speed verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Bentley Continental GT Speed

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een auto als de Bentley Continental GT Speed is dat niet anders. Omdat u uw Bentley graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Bentley Continental GT Speed naar een gespecialiseerde werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde auto’s en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke bolides.


ER Classics heeft de juiste Bentley voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Bentley te kopen?

- Alle Bentley’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Bentley Continental GT Speed dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportieve bolides en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.