Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk
Naar voorraad Oldtimer verkopen

Bentley Continental

De Bentley Continental staat bekend om zijn speciale chassis en de krachtige motor onder de kap. Tevens was De Continental was de eerste auto die werd geproduceerd sinds de overname van Bentley door Volkswagen AG.

Een van de modellen is de Continental GT. De GT werd in 2003 voor het eerst gemaakt. De auto werd onthuld op de Geneva Motor Show. De auto verschilde van zijn voorgangers, de Continental R en de Continental T, door de massaproductie en de lagere prijs van de auto. De lagere prijs van de auto zorgde ervoor dat de Bentley een grotere doelgroep kreeg. De Continental GT heeft een 6,0 liter W12-motor met dubbele turbocompressor, en de auto trekt van 0 tot 100 km/u op in 4,8 secondes. De topsnelheid van de auto is 318 km/u. Een uitzonderlijk kenmerk van de auto is de dashboardklok die ontworpen is door Breitling, een Zwitserse luxe horlogemaker.

Over de jaren zijn er meerdere modellen verschenen van de Bentley Continental GT. Na een aantal jaar werd de Continental GTC onthuld. Dat is de cabrio variant. Dit model trekt op naar 100 km/h in 5,1 secondes. De topsnelheid van deze variant is echter afhankelijk van het dak. Als het dak van de auto omhoog is bereikt de auto een topsnelheid van 314 km/u. Met het dak omlaag bereikt de auto een topsnelheid van 305 km/u.

Bentley Continental kopen bij ER Classics

Het vinden van een Bentley die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

 Bentley Continental kopen

Hoge kwaliteit Bentley Continental bij ER Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Bentley Continental, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van voertuigen die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een bolide die door ons wordt verkocht of vraagt u zich af waar monteurs in de werkplaatsen zich mee bezig houden? klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Bentley Continental

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Bentley Continental, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige auto te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw huidige auto, dan kunt u contact opnemen met één van onze experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Bentley Continental  verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een Bentley Continental

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een auto als de Bentley Continental is dat niet anders. Omdat u uw Bentley graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw Bentley Continental naar een gespecialiseerde werkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type auto. De monteurs werken dan vaak met dezelfde auto’s en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke bolides.

ER Classics heeft de juiste Bentley Continental voor u!

Klik hier voor onze voorraad 

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Bentley Continental  te kopen?

- Alle bolides zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een een prachtige nieuwe Bentley Continental dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en sportieve bolides en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.