Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Modellen

Naar voorraad Oldtimer verkopen

Renault 4CV

Renault 4CV klassieker

Op de autoshow van Parijs in 1946 werd de Renault 4CV voor het eerst onthuld. De auto functioneerde als opvolger van de Renault Juvaquatre, en de auto bevat een 750 cc motor met 22 PK, en werd geproduceerd tot 1961.

Op het moment dat de 4CV uitkwam, zat de economie van Frankrijk in een dip. Dit zorgde er dan ook voor dat de eerste periode van de verkoop niet goed liep. Halverwege 1949 waren er in tegenstelling tot de verwachting al 37000 auto’s verkocht.

De 4CV werd een van de populairste auto’s na de oorlog. Daarnaast werd deze Renault een symbool van de Franse industriële heropleving. Uiteindelijk werd de Renault 4CV werd opgevolgd door de Renault Dauphine.

Renault 4CV oldtimer kopen bij ER Classics

Het vinden van een Alfa Romeo die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Renault 4CV kopen

Hoge kwaliteit Renault 4CV oldtimers bij E&R Classics

Alle oldtimers die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Renault 4CV, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Renault 4CV oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Alfa Romeo GTV, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Renault 4CV verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Renault 4CV voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Renault 4CV klassieker te kopen?

- Groot assortiment klassieke Renault auto’s te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige Renault 4CV, dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.