Filteren

27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN

Wij kunnen voor onze Belgische klanten auto's met O-plaat leveren

Van laag naar hoog sorteren

Zoekt u een Renault?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Renault!

Heeft u een Renault en wilt u deze graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Uw Renault specialist
Renault

Renault oldtimer te koop bij ER Classics

Het kopen van een Renault oldtimer bij ER Classics
Het kopen van een klassieke Renault is een speciaal moment waar we u bij ER Classics graag mee helpen. U vindt bij ons hoge kwaliteit Renault oldtimers, die vaak uitvoerig gerestaureerd zijn en beschikken over een uitgebreide historie. We bieden diverse Renault modellen aan zoals de Renault 4CV, 5, 6, Juvaquatre, Alpine en NN. Of u een oldtimer koopt om shows en evenementen mee te bezoeken of een leuke rondreis mee te maken, bij ERclassics hebben we voor ieder wat wils.  

De juiste Renault klassieker voor u
Iedereen heeft zijn of haar reden om een Renault oldtimer te kopen. Wat uw motivatie ook is, onze oldtimer experts staan online en in onze showroom voor u klaar om uw droomauto te vinden. Wij zorgen ervoor dat u de klassieke Renault vindt die helemaal aansluit op uw wensen.

Om u zo goed mogelijk kennis te laten maken met onze oldtimers hebben we een uitgebreide website met voor iedere oldtimer een eigen productpagina. U vindt hier een op maat gemaakte fotoreportage, 360 graden beelden van interieur en exterieur, een video en achtergrondinformatie.

Komt u liever langs in onze showroom om de Renault oldtimers te bewonderen, dan bent u natuurlijk van harte welkom. Onze oldtimer experts staan voor u klaar met geheel vrijblijvend advies.

Hoge kwaliteit Renault oldtimers
Bij ER Classics wordt iedere auto gecontroleerd op 125 criteria door één van onze eigen gespecialiseerde monteurs. De Renault-modellen die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en vaak uitvoerig gerestaureerd en voorzien van een uitgebreide onderhoudshistorie.

Europa’s nummer 1 online classic car dealer
Voor, tijdens en na het aankoopproces van uw klassieke Renault staan wij u graag bij met advies en informatie. Sinds 2008 zijn we gespecialiseerd in het verkopen van klassieke auto’s. Koopt u uw volgende Renault klassieker bij ER Classics, Europa’s nummer 1 online classic car dealer?

Tevens zijn we gespecialiseerd in registratie en keuringen en transport tot aan uw voordeur behoort tot de mogelijkheden.

Inruilen of verkopen van uw klassieke Renault
Gebruikt u uw Renault te weinig of heeft u een ander model gevonden? Dan is het ook mogelijk om uw oldtimer in te ruilen of te verkopen aan ER Classics. Neem hiervoor gerust contact op met een van onze oldtimer experts.