27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Modellen

Naar voorraad Oldtimer verkopen

Peugeot 504

De klassieke Peugeot 504

In 1968 werd de Peugeot 504 onthuld op de Salon in Parijs en werd de Peugeot 504 voor het eerst geproduceerd. De auto werd gemaakt is verschillende uitvoeringen, waaronder een coupé, cabriolet en een sedan, en werd geproduceerd tot 1983 in Europa en een paar jaar later ook in Zuid Amerika. In 1969 werd de 504 verkozen tot de Europese auto van het jaar.

1969 was het eerste jaar voor de 504 op de Australische markt. Daarnaast werd er in dat jaar de 504 coupé onthuld op de Salon in Geneve. Op dat moment kon men al een sedan en een cabriolet kopen van de 504 serie. Een jaar later kreeg de 504 een nieuwe 4 cilinder motor met 1971cc. In dat jaar kwam er ook een 504 pick-up uit.
Over de jaren onderging de Peugeot 504 ook verscheidene veranderingen, voornamelijk mechanisch. In 1973 kreeg de auto een motor met 1796cc door de olie crisis. Een jaar later presenteerde Peugeot een sterkere motor, namelijk de 2664 cc V6 motor. Deze 504 werd nog jaren lang geproduceerd. In Kenia werd deze auto bijvoorbeeld tot 2004 gemaakt en in Nigeria tot 2006.

Peugeot 504 kopen bij ER Classics

Het vinden van een Peugeot die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Klassieke Peugeot 504 kopen

Hoge kwaliteit Peugeot 504 bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Peugeot 504, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van auto’s die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De auto’s die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een auto of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Inruilen of verkopen van uw Peugeot 504 oldtimer

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Peugeot 504, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Klassieke Peugeot 504 verkopen of inruilen?

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste klassieke Peugeot 504 voor u!

Klik hier voor onze voorraad

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Peugeot 504 klassieker te kopen?

- Groot assortiment Peugeot klassiekers te koop
- Alle auto’s zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Peugeot 504 dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen experts. ERclassics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.