19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Modellen

Naar voorraad Oldtimer verkopen

Honda NSX

De Honda NSX is een sportauto. De naam NSX is afgeleid van de sportauto genaamd HP-X. De N in de afkorting staat voor ‘new’, oftewel nieuw en de S staat voor ‘sportscar’, oftewel sportauto. De X in de afkorting staat voor het wiskundige symbool dat staat voor een onbekende variabele. Met betrekking tot de naam NSX staat de X voor een ‘unknown world’, oftewel een onbekende wereld.

De eerste generatie van de NSX werd geproduceerd van 1990 tot 2005. Masahito Nakano en Shigeru Uehara hadden de leiding over het team dat de auto ontwierp. De cockpit van een F-16 werd gebruikt als inspiratie voor de styling van de auto. De NSX was speciaal doordat het de eerste auto was die massaal werd geproduceerd in aluminium. De auto werd onthuld op de Chicago Auto Show in 1989. De auto onderging over de jaren meerdere upgrades en facelifts.

De tweede generatie wordt al geproduceerd sinds 2016. Honda had de intentie om de opvolger van de eerste generatie te lanceren in 2010. Door economische omstandigheden werd het plan echter gecanceld. Het concept van de tweede generatie van de NSX werd onthuld op de North American International Auto Show in 2012. De auto werd pas getoond in 2015 en werd pas verkocht in 2016. De afkorting NSX kreeg nu een andere betekenis, namelijk: New Sports eXperience.

Honda NSX kopen

Het vinden van een Honda NSX die goed bij u past is prioriteit nummer één. De zoektocht naar uw droomauto begint vaak online. ERClassics heeft er alles aan gedaan om u beeld te kunnen geven van de auto’s, zo is iedere auto op onze eigen site voorzien van een fotorapportage, 360 graden beelden , een video en er is achtergrond informatie over de auto te vinden. Bekijkt u de auto toch liever fysiek? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Waalwijk, Nederland. Kijk op onze site voor de openingstijden.

Honda NSX kopen

Inruilen of verkopen van uw Honda NSX

Bij ER Classics kunt u uiteraard terecht voor het kopen van een Honda NSX, maar wij bieden ook de optie aan om uw huidige oldtimer te verkopen of om deze in te ruilen. Wilt u meer informatie over het verkopen of inruilen van uw oldtimer, dan kunt u contact opnemen met één van onze oldtimer experts. U kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Honda NSX verkopen of inruilen?

Hoge kwaliteit Honda NSX bij E&R Classics

Alle auto’s die aangeboden worden door ons, waaronder dus de Honda NSX, worden nagekeken op een lijst met 125 punten. Deze beoordeling wordt uitgevoerd door één van onze eigen monteurs. Het leveren van oldtimers die verkeren in perfecte conditie is voor ERClassics van groot belang. De oldtimers die door ons worden aangeboden zijn daarom van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over onderhoud aan een oldtimer of vraagt u zich af waar monteurs in oldtimerwerkplaatsen zich mee bezig houden klik dan hier.

Onderhoud aan een oldtimer

Uiteraard heeft iedere auto onderhoud nodig, en het kan soms ook voorkomen dat er iets gerepareerd moet worden. Voor een oldtimer is dat niet anders. Omdat u uw oldtimer graag in topconditie houdt, is een goede garage belangrijk. Elke garage kan u voorzien van onderhoud, maar soms heeft u net dat extra stukje specialisme nodig, dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer naar een oldtimerwerkplaats te brengen waar ze zich richten op 1 merk of type oldtimer. De monteurs werken dan vaak met dezelfde klassiekers en hebben zich op die manier gespecialiseerd in onderhoud of reparaties aan die specifieke oldtimers.

ER Classics heeft de juiste Honda NSX voor u!

Klik hier voor onze voorraad 

Wat zijn de voordelen om bij ER Classics een Honda NSX te kopen?

- Groot assortiment aan Honda auto’s te koop
- Alle oldtimers zijn door onze eigen werkplaats grondig gecontroleerd
- Eigen werkplaats met 20 monteurs
- Registratie en keuringen
- Wereldwijd transport tot aan de deur
- Hoogwaardige kwaliteit en service
- Inruilmogelijkheden
- Klanten beoordelen ons met een 8,9

Europa’s nummer 1 online classic car dealer

Wanneer u opzoek bent naar een prachtige nieuwe Honda NSX dan wordt u bijgestaan door één van onze eigen oldtimer experts. ER classics is al sinds 2008 gespecialiseerd in de in- en verkoop van oldtimers en mag zich met recht Europa’s nummer 1 online classic car dealer noemen.