Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Westfield Sport


Zoekt u een Westfield?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Westfield!

Heeft u een Westfield en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Westfield Sport | 2.0 Duratec | 1991

Highlights:

- Lichtgewicht sportauto
- 2.0 liter 4-cilinder Ford Duratec motor
- Handgeschakelde 5-versnellingsbak
- Zwarte soft top

Westfield Sport met 2.0 liter Duratec motor te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Westfield Sport met 2.0 liter Duratec motor uit 1991. Deze Westfield is afkomstig van een bekende klant die de sportauto heeft ingeruild op een andere klassieker. De Westfield Sport wordt aangedreven door een krachtige 2.0 liter 4-cilinder Ford Duratec motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak. Het geringe gewicht van deze sportauto in combinatie met de krachtige Duratec motor zorgt voor zeer sportieve prestaties. Deze Westfield is straat legaal en uitermate geschikt om lekker mee te toeren of te gebruiken op het circuit.

Westfield Sport te koop bij ER Classics
De Westfield Sport is uitgevoerd in een prachtig bordeaux rood lakwerk en staat op een set brede banden met lichtmetalen sportvelgen. Hij is tevens uitgerust met een reservewiel achterop en sidepipe uitlaat die de sportieve look compleet maken. Het interieur is uitgerust met two-tone sportstoelen die extra ondersteuning bieden tijdens het rijden. De Westfield is uitgerust met een zwarte soft top die u gemakkelijk inklapt zodra de zon schijnt.

Westfield Sport kopen?
Bent u op zoek naar een Westfield Sport uit 1991? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Te koop: Westfield Sport met 2.0 liter Duratec motor. Ga nu naar onze website om deze sportauto te kopen.

  • Ref. nr.: w2456
  • Merk: Westfield
  • Model: Sport
  • Jaar: 1991