Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

VW Kever Cabriolet


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

VW Kever Cabriolet | Body-off gerestaureerd | Topstaat | Triple White | 1979

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Topstaat
- Gereviseerde motor en versnellingsbak
- Schijfremmen voor
- Triple White
- Onderhoudshistorie bekend
- Originele boekjes aanwezig
- Fotoreportage van restauratie aanwezig

Body-off gerestaureerde VW Kever Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan dit absolute topexemplaar Volkswagen Kever Cabriolet uit 1979. De Kever is body-off gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een topstaat. De onderhoudshistorie is vastgelegd in een uitgebreide map met facturen en er is een fotoreportage van de restauratie aanwezig. Wat helemaal een leuk detail is, is dat de originele boekjes bewaard zijn gebleven. Deze Triple White Kever Cabriolet wordt aangedreven door een 1600cc 4-cilinder motor en heeft schijfremmen voor die zorgen voor een geweldige rijervaring.

Triple White Volkswagen Kever Cabriolet te koop
De Volkswagen Kever Cabriolet die we hier te koop aanbieden is een van de betere exemplaren die er op dit moment in de markt verkrijgbaar zijn. De kwaliteit van de restauratie is van een zeer hoog niveau en er zijn kosten noch moeite gespaard om hier een topexemplaar van te maken. Het gaat hier om een Triple White Kever die is voorzien van een Alpine White lakwerk, witte soft top en witte bekleding. Het samenspel tussen deze kleuren ziet er fantastisch uit en combineert prachtig met alle chromen accessoires. Kortom, een topexemplaar Kever Cabriolet die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Volkswagen Kever Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever Cabriolet uit 1979? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v8133
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1979