Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volkswagen Beetle


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volkswagen Kever | Gerestaureerd | Historie bekend | Zeer goede staat | 1967

Highlights:

-    Gerestaureerd
-    Fotoreportage van de restauratie aanwezig
-    Onderhoudshistorie bekend
-    Zeer goede staat
-    1200cc 4-cilinder
-    Mooie kleurstelling

Gerestaureerde Volkswagen Kever te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Volkswagen Kever uit 1967. Deze Kever is in het verleden body-off gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage. De klassieker is altijd goed onderhouden en er zijn dan ook diverse facturen van het gepleegde onderhoud aanwezig. Aangedreven door een 1200cc 4-cilinder motor met het geweldige Kever geluid, bent u verzekerd van een fantastische rijbeleving.

Volkswagen Kever in zeer goede staat te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien verkeert deze VW Kever in een zeer goede staat. De kleurcombinatie van het lakwerk met het interieur is erg stijlvol uitgevoerd en maakt er een echte eyecatcher van. Het chroomwerk ziet er prachtig uit en combineert erg mooi met het lakwerk. Deze Kever is tevens voorzien van het mooie oude stijl dashboard en stuurwiel. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Volkswagen Kever in prachtige kleurstelling die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Volkswagen Kever kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever uit 1967? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v5775
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1967