Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

VW Kever Cabriolet


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

VW Kever Cabriolet | Body-off gerestaureerd | Concoursstaat | Zeldzaam | 1964

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Concoursstaat
- Fotoreportage van restauratie aanwezig
- Motor en versnellingsbak gereviseerd
- Erg zeldzaam

Zeldzame Volkswagen Kever Cabriolet uit 1964 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame Volkswagen Kever Cabriolet uit 1964. Het vinden van een oud type Kever Cabriolet is erg lastig, laat staan in de staat waarin dit prachtexemplaar verkeert. Deze Kever is in 2021 body-off gerestaureerd door een VW specialist en verkeert in een absolute concoursstaat. Naast het feit dat deze Kever Cabriolet er prachtig uitziet, is hij technisch ook flink onder handen genomen en zijn onder andere de motor en versnellingsbak gereviseerd. Een beter exemplaar oud type Kever Cabriolet gaat u niet vinden.

Body-off gerestaureerde VW Kever Cabriolet te koop
De Kever Cabriolet die we hier te koop aanbieden is met recht een van de mooiste die er op dit moment op de markt verkrijgbaar is. De kwaliteit van de restauratie is van een zeer hoog niveau en er zijn kosten noch moeite gespaard om hier een topexemplaar van te maken. De Kever Cabriolet is uitgevoerd in een prachtig rood lakwerk dat fantastisch combineert met al het vernieuwde chroomwerk. Het interieur is een combinatie van wit met grijs dat erg mooi afsteekt tegen het rode lakwerk. Om het geheel af te maken is de Kever voorzien van een prachtig wit stuurwiel en chromen tellers in het dashboard. Bent u op zoek naar de beste oud type Kever Cabriolet die op dit moment te koop is? Dan is dit de klassieker voor u.

Volkswagen Kever Cabriolet uit 1964 kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever Cabriolet uit 1964? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v2932
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1964