Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volvo PV544


Zoekt u een Volvo?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volvo!

Heeft u een Volvo en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volvo PV544 | Mooie originele staat | 1962

Highlights:

- Mooie originele staat
- Originele instructie- en onderhoudsboekjes aanwezig
- Mooi chroom
- Extra zonneklep

Volvo PV544 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie, originele Volvo PV544 in een goede rijdersconditie. De oldtimer is afkomstig uit de privécollectie van een echte liefhebber en is technisch altijd goed onderhouden. De vorige eigenaar heeft zelfs de originele instructie- en onderhoudsboekjes nog. Zodra u deze openslaat waant u zichzelf weer helemaal in de jaren 60.

Volvo PV544 met leuke opties te koop
Deze Volvo PV544 is een echte eyecatcher met zijn lichtblauwe lakwerk en imposante chromen accessoires. Voor de sportieve look van deze Volvo PV544 is er gekozen voor een extra zonneklep, spatlappen en een sportieve einddemper. Het interieur bevindt zich tevens in een mooie originele staat en beschikt over een mooi dashboard in dezelfde kleur als de carrosserie. Echt een leuke klassieker waar u mooie toertochten mee kunt houden.

Volvo PV544 kopen?
Bent u op zoek naar een Volvo PV544 uit 1962? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v3308
  • Merk: Volvo
  • Model: PV544
  • Jaar: 1962