Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volkswagen FT Bonito


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volkswagen FT Bonito | 2.0 Subaru motor | 1968

Highlights:

- Subaru 2.0 liter boxermotor
- 125 PK
- Betere versie dan origineel
- Unieke verschijning

Volkswagen FT Bonito met Subaru motor te koop
Dit is iets wat je niet iedere dag tegenkomt: een Volkswagen FT Bonito. En al helemaal geen exemplaar zoals wij hier te koop aanbieden, met een heuse Subaru 2.0 liter boxermotor. Standaard werd de Bonito aangedreven door een 1200cc Kever motor. De vorige eigenaar van deze oldtimer had echter behoefte aan wat meer power en heeft de auto voorzien van een Subaru motor met 125 PK. Met een gewicht van slechts 840 kg, kunt u zich wel voorstellen wat dit betekent voor de prestaties. Nog maar te zwijgen over het fantastische geluid van deze auto!

VW Bonito met diverse upgrades
Deze VW Bonito is gebouwd door een technisch ingenieur die de auto heeft voorzien van diverse upgrades. Naast de Subaru motor is de auto uitgerust met diverse upgrades zoals sportstoelen en elektrische ramen. De lichtmetalen velgen in combinatie met het zwarte lakwerk, maken het echt een unieke verschijning. De VW FT Bonito wordt steeds moeilijker te vinden en is daarmee erg geliefd onder verzamelaars.

Volkswagen FT Bonito met Subaru motor kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen FT Bonito met Subaru motor? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v4226
  • Merk: Volkswagen
  • Model: TF Bonito
  • Jaar: 1968