Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volkswagen T1 Bus


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volkswagen T1 Bus | Gerestaureerd | Goede Staat | 1967

Highlights:

- Gerestaureerd
- Mintgroen lakwerk
- Goede staat
- Ideaal als camper of promotievoertuig
- 1500cc 4-cilinder

Gerestaureerde Volkswagen T1 Bus te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Volkswagen T1 Bus uit 1967. Deze T1 Bus is afkomstig van een liefhebber die de klassieker bij ons heeft ingeruild tegen een andere oldtimer. De Volkswagen T1 is gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een goede staat. Hij wordt aangedreven door een 1500cc 4-cilinder motor die zorgt voor een heerlijke rijbeveling. De Volkswagen T1 is uitermate geschikt om lekker mee rond te toeren met uw vrienden en familie, om te gebruiken als camper of bijvoorbeeld als promotievoertuig. Een iconische oldtimer van Volkswagen die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Volkswagen T1 Bus in mintgroen te koop
De Volkswagen T1 is al een plaatje om te zien, maar de kleurstelling van deze klassieker maakt er helemaal een eyecatcher van. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur mintgroen met witte details. Een zeer smaakvolle combinatie die helemaal past bij een Volkswagen uit de jaren 60. Het interieur is voorzien van zwarte bekleding en biedt ruimte aan maar liefst 9 personen. Ziet u zichzelf al rondtoeren en herinneringen maken met vrienden en familie?

Volkswagen T1 Bus kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen T1 Bus uit 1967? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v7108
  • Merk: Volkswagen
  • Model: T1
  • Jaar: 1965