Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volkswagen T1 Bus


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volkswagen T1 Bus | Uitvoerig gerestaureerd | 1967

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Mooi two-tone lakwerk
- Verkeert optisch en technisch in een goede staat

Gerestaureerde VW T1 Bus te koop
Achter deze Volkswagen T1 bus schuilt een erg leuk verhaal! Deze oldtimer is namelijk door studenten van een Automotive Hogeschool gebruikt als projectauto. Met verschillende studenten en deskundige leraren is deze VW T1 Bus uitvoerig gerestaureerd en vervolgens gebruikt ter promotie van de Hogeschool. Aangezien het weer tijd werd voor een nieuw project, is er gekozen om de T1 bus aan E&R Classics te verkopen.

Volkswagen T1 Bus in goede staat te koop
We bieden hier te koop aan een originele Duitse Volkswagen T1 bus uit 1967. Werkelijk een iconisch model dat wereldwijd bekend is en zeer geliefd onder verzamelaars. De bus die wij te koop aanbieden is voorzien van een prachtige wit/rode two-tone laklaag die helemaal past bij een T1 uit deze periode. De bus verkeert zowel technisch als optisch in een goede staat en is helemaal klaar om de weg op te gaan. Ziet u zichzelf al met uw geliefden rondtoeren in deze fantastisch Volkswagen T1 bus?

Volkswagen T1 Bus kopen?
Bent u op zoek naar een gerestaureerde VW T1 Bus uit 1967? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v4171
  • Merk: Volkswagen
  • Model: T1
  • Jaar: 1967