Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volkswagen T1 Bus


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volkswagen T1 Bus | Uitvoerig gerestaureerd |Goede staat | 1965

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Mooi two-tone lakwerk
- Verkeert optisch en technisch in een goede staat

Gerestaureerde Volkswagen T1 Bus te koop
Dit is een Volkswagen T1 bus met een wel heel leuk verhaal. Deze T1 is namelijk gebruikt als restauratieproject bij een Automotive Hogeschool. Verschillende studenten en deskundige leraren hebben deze Volkswagen T1 uitvoerig gerestaureerd en vervolgens gebruikt als promotievoertuig voor de Hogeschool. Aangezien het weer tijd werd voor een nieuw project, is er gekozen om de T1 bus aan E&R Classics te verkopen.

Volkswagen T1 Bus in goede staat te koop
De Volkswagen T1 bus die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in een prachtig two-tone lakwerk dat helemaal past bij een T1 uit deze periode. Het interieur verkeert in een goede staat en is voorzien van donkergrijze bekleding. De bus verkeert zowel technisch als optisch in een goede staat en is helemaal klaar om de weg op te gaan. Bent u op zoek naar een prachtige Volkswagen T1 om lekker mee rond te toeren of om te gebruiken als camper? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Volkswagen T1 Bus kopen?
Bent u op zoek naar een gerestaureerde Volkswagen T1 Bus uit 1965? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v0971
  • Merk: Volkswagen
  • Model: T1
  • Jaar: 1965