Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volkswagen FT Bonito


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volkswagen FT Bonito | Onderhoudshistorie bekend | 1978

Highlights:

- Volledige onderhoudshistorie aanwezig
- 1600 cc motor met dubbele carburateurs
- Sportuitlaatsysteem
- Lederen kuipstoelen met Schroth 4-punts gordels

Volkswagen FT Bonito met volledige onderhoudshistorie te koop
Bent u op zoek naar een unieke klassieker met sportieve prestaties en looks? Dan is deze Volkswagen FT Bonito de wagen voor u! De letters FT staan voor Fiberfab Transformation, een Duitse firma die polyester body's maakte geïnspireerd op de iconische Ford GT. De VW FT Bonito die we hier te koop aanbieden is afkomstig van een echte liefhebber die de auto met tal van opties heeft uitgerust. De Bonito is in het verleden altijd goed onderhouden en de volledige onderhoudshistorie is vastgelegd in facturen.

VW FT Bonito met diverse opties te koop
Standaard werd de VW Bonito aangedreven door een 1200cc Kever motor, maar deze klassieker is voorzien van een motor met meer power. De Volkswagen is uitgerust met een 1600 cc motor met dubbele carburateurs. De motor in combinatie met het sportuitlaatsysteem en het geringe gewicht maakt het rijden in deze Bonito een ervaring op zich. Zijn sportieve rijeigenschappen worden nog eens extra benadrukt door zijn prachtige lakwerk en racing stripes. Veel dichterbij een echte Ford GT komt het haast niet! Een Volkswagen FT Bonito in een goede staat wordt steeds moeilijker te vinden en is daarmee erg geliefd onder verzamelaars.

Volkswagen FT Bonito kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Bonito met volledige onderhoudshistorie? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v4142
  • Merk: Volkswagen
  • Model: FT Bonito
  • Jaar: 1978