Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

VW Kever Cabriolet


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

VW Kever Cabriolet | Gerestaureerd | Triple White | 1980

Highlights:

- Populaire Triple White uitvoering
- Uitvoerig gerestaureerd
- Zeer goede staat

Volkswagen Kever Cabriolet in Triple White te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige VW Kever Cabriolet uit 1980. Het gaat hier om een zeer geliefde Triple White uitvoering met witte lak, wit interieur en witte soft top. De Triple White uitvoering is een jubileumeditie van Volkswagen uit de laatste jaren dat deze in Duitsland werden gemaakt. De Triple White Kever wordt steeds zeldzamer en is daarmee erg geliefd onder verzamelaars.

Triple White Kever Cabriolet te koop
Deze Triple White Kever Cabriolet is afkomstig van een trouwbedrijf waardoor hij in een technisch zeer goede staat verkeert. Een trouwauto moet tenslotte altijd klaar zijn om de weg op te gaan. De Kever is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en sindsdien altijd goed onderhouden. Echt een prachtige cabriolet die klaar is voor veel mooie zomerse toertochten!

VW Kever Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een VW Kever Cabriolet in de geliefde Triple White uitvoering? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v6920
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1980