Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

VW Kever Cabriolet


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

VW Kever Cabriolet | Gerestaureerd | 95 PK | 1835cc | Historie Bekend | 1978

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- 1835cc motor
- 95 PK
- Dubbele carburateurs
- Onderhoudshistorie bekend

Gerestaureerde VW Kever Cabriolet te koop
Bent u op zoek naar een klassieke cabriolet om heerlijk mee rond te toeren? Dan is dit de oldtimer voor u! Wij bieden te koop aan deze prachtige Volkswagen Kever Cabriolet uit 1978. Deze Kever Cabrio is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en verkeert in een zeer goede staat. Een groot pluspunt van deze Kever is dat hij is voorzien van een krachtige 1835cc motor met dubbele carburateurs die goed is voor 95 PK. Zodra u de sleutel omdraait van deze Volkswagen, krijgt u automatisch een glimlach op uw gezicht. De Kever is altijd zeer goed onderhouden en de volledige onderhoudshistorie is dan ook vastgelegd in facturen.

Volkswagen Kever Cabriolet met diverse opties te koop
Naast de krachtige 1835 cc motor die zorgt voor een geweldige rijervaring, ziet deze Kever er ook nog eens prachtig uit. Het metallic lakwerk springt eruit en combineert prachtig met alle chromen accessoires. De oldtimer is tevens voorzien van lichtmetalen velgen, extra verstralers en een crèmekleurige soft top. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgerust met crèmekleurige bekleding. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een houten stuurwiel en versnellingspook. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze prachtige VW Kever Cabriolet?

Volkswagen Kever Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Volkswagen Kever Cabriolet met krachtige 1835 cc motor? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v8702
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1978