Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

VW Kever Cabriolet


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

VW Kever Cabriolet | Gerestaureerd | 26 Jaar 1 eigenaar | 1977

Highlights:

- Gerestaureerd
- 26 jaar 1 eigenaar
- 1500cc 4-cilinder
- Crèmekleurig lakwerk
- Zwart interieur
- Originele boekjes aanwezig

Gerestaureerde Volkswagen Kever Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Volkswagen Kever Cabriolet uit 1977. Deze Kever Cabrio is afkomstig van een echte liefhebber die de klassieker maar liefst 26 jaar in zijn bezit heeft gehad. De Volkswagen is in het verleden gerestaureerd en verkeert nu zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Aangedreven door een 1500cc 4-cilinder motor met het kenmerkende Kever geluid, bent u verzekerd van een onvergetelijke rijervaring.

Volkswagen Kever Cabriolet met diverse opties te koop
Bij het zien van de VW Kever Cabriolet krijgt u automatisch een grote glimlach op uw gezicht. Hij is voorzien van een prachtig crèmekleurig lakwerk dat helemaal past bij een klassieker uit de jaren 70. Het zwarte interieur verkeert in een zeer goede staat en combineert erg mooi met het crèmekleurige lakwerk. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een zwarte soft top die u in een handomdraai inklapt wanneer het zonnetje schijnt.

VW Kever Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever Cabriolet uit 1977? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v2187
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1977