Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

VW Kever Cabriolet


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

VW Kever Cabriolet | Nut and bolt gerestaureerd | Show condition | Zeldzaam | 1967

Highlights:

- Nut and bolt gerestaureerd
- Show condition
- Motor en versnellingsbak gereviseerd
- 1500cc 4-cilinder
- Zeldzaam oud type cabriolet

1967 Volkswagen Kever Cabriolet in show condition te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeldzame Volkswagen Kever Cabriolet uit 1967. Het vinden van een oud type Kever Cabriolet is vaak al een uitdaging, laat staan in de staat waarin dit prachtexemplaar verkeert. Deze Kever is in 2022 body-off gerestaureerd door een VW specialist en verkeert in een absolute concoursstaat. Naast het feit dat deze Kever Cabriolet er prachtig uitziet, is hij technisch ook flink onder handen genomen en zijn onder andere de motor en versnellingsbak gereviseerd. Een beter exemplaar oud type Kever Cabriolet gaat u niet snel vinden.

Nut and bolt gerestaureerde VW Kever Cabriolet te koop
De Kever Cabriolet die we hier te koop aanbieden is met recht een van de mooiste die er op dit moment op de markt verkrijgbaar is. De kwaliteit van de restauratie is van een zeer hoog niveau en er zijn kosten noch moeite gespaard om hier een topexemplaar van te maken. De Kever Cabriolet is uitgevoerd in een prachtig zilvergrijs lakwerk dat erg mooi combineert met het vernieuwde chroomwerk, de Mohair soft top en white walls. De Kever Cabriolet uit 1967 is het laatste jaar van de Kever met de liggende koplampen, wat door veel liefhebbers als het mooiste model wordt gezien. Wij kunnen dit alleen maar beamen, wat prachtoldtimer is dit. Ook het interieur van deze klassieker verkeert in een topstaat. Het is uitgevoerd in een lichtbruine kleur die prachtig afsteekt tegen het zilvergrijze lakwerk. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze 1967 Volkswagen Kever Cabriolet?

Volkswagen Kever Cabriolet uit 1967 kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever Cabriolet uit 1967? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v0351
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1967