Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

VW Kever


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

VW Kever | Uitvoerig gerestaureerd | 33.000 km | Schuifdak | 1984

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- 33.000 km aantoonbaar
- Leuke accessoires
- Schuifdak

Uitvoerig gerestaureerde Volkswagen Kever te koop
Het zien van deze Volkswagen Kever tovert automatisch een glimlach op ieders gezicht! Wij bieden te koop aan een uitvoerig gerestaureerde VW Kever met tal van leuke opties en een uniek uiterlijk. De Kever is voorzien van een prachtige two-tone lak met 'woody effect'. Deze klassieke Volkswagen is nieuw geleverd in Duitsland en is afkomstig uit een kleine collectie van luchtgekoelde Volkswagens. Een echte liefhebbers auto die altijd met veel liefde is behandeld. Een groot pluspunt van deze auto is de aantoonbare kilometerstand van 33.000 km en het ingevulde originele onderhoudsboekje.

Unieke VW Kever met diverse opties te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Kever uitgerust met een flink aantal opties. Wat uniek is aan deze auto is dat hij is voorzien van een schuifdak, dat u in een handomdraai inklapt wanneer de zon schijnt. Verder is hij voorzien van een extra zonnevizier, sprint-style velgen, mooi chroomwerk, een verstraler en een heus ski-rek achterop. In het interieur van deze VW Kever vindt u comfortabele stoelen uit een Porsche 924, een prachtig stuurwiel en het geliefde oude stijl dashboard met de roosters en grote teller in het midden. Zowel technisch als optisch verkeert deze Kever in een zeer goede staat.

Volkswagen Kever kopen?
Bent u op zoek naar een unieke Volkswagen Kever met schuifdak en diverse opties? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v3040
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1984