27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Volkswagen Beetle Cabriolet 1975


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD / VERKAUFT / VENDU / VERKOCHT

Volkswagen Kever Cabriolet 1303 1975, grijs metallic, in zeer goede staat

Dit is een originele Volkswagen Kever Cabriolet 1303 in de kleur Diamant Silber Metallic (97A). Hij komt uit het bouwjaar 1975 en verkeert zowel van binnen als van buiten in een prachtige en zeer goede staat. Lakwerk, chroomwerk, interieur etc. is zeer mooi. Sinds 1998 is hij van één eigenaar geweest in Nederland en voorzien van Nederlandse APK keuring. De originele 1584CC 4 cilinder boxermotor in dit exemplaar levert 50PK en is gekoppeld aan de handgeschakelde 4-versnellingsbak. Verder is hij onder onder andere voorzien van een zwarte soft-top en Lemmerz-GT wielen. De interesse in de originele Volkswagen Kever cabriolet neemt de afgelopen jaren sterk toe. Hierdoor is dit de perfecte combinatie van rijplezier en een gezonde investering.

  • Ref. nr.: 1601
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1975