Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

VW Kever Cabriolet


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

VW Kever Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | Zeer goede staat | 1974

Highlights:

- Recent uitvoerig gerestaureerd
- Zeer goede staat
- ATS velgen
- Extra koplampen
- Rood lakwerk
- Wit interieur
- Witte soft top

Uitvoerig gerestaureerde Volkswagen Kever Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Volkswagen Kever Cabriolet uit 1974. Deze Kever is recent uitvoerig gerestaureerd door een Volkswagen specialist en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Alle facturen van de restauratie zijn netjes bewaard gebleven. De Kever Cabriolet wordt aangedreven door een 1600cc 4-cilinder motor met prachtig geluid. Zodra u de sleutel omdraait van deze Kever krijgt u gegarandeerd een glimlach op uw gezicht.

Volkswagen Kever Cabriolet met diverse opties te koop
Tijdens de restauratie van deze VW Kever Cabriolet zijn er kosten noch moeite gespaard om hier een topexemplaar van te maken. De Kever is voorzien van een prachtig rood lakwerk dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires. De witte soft top en het lichte interieur passen erg goed bij het rode lakwerk en zorgen voor een mooi geheel. Verder heeft deze Kever een aantal leuke extra’s zoals ATS velgen, extra koplampen en een houten stuurwiel die hem een onderscheidend karakter geven.

Volkswagen Kever Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever Cabriolet uit 1974? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v4387
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1974