Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

VW Kever cabriolet


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

VW Kever Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | Zeer goede staat | 1973

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Zeer goede staat
- Zwart lakwerk
- Beigekleurig interieur
- Beigekleurige Mohair soft top
- Extra koplampen
- Kofferrek

Uitvoerig gerestaureerde VW Kever Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Volkswagen Kever Cabriolet uit 1973. Deze klassieker is uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De Kever wordt aangedreven door een 1300cc 4-cilinder motor met een heerlijk geluid. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze prachtige VW Kever Cabriolet?

Volkswagen Kever Cabriolet in prachtige kleurstelling te koop
Bij E&R Classics hebben we al veel Kevers voorbij zien komen, maar dit is toch wel een van de mooiste die we in onze showroom hebben gehad. De kleurstelling van het zwarte lakwerk in combinatie met de chromen accessoires en het beigekleurige interieur maken er een echte eyecatcher van. En wat dacht u van de beigekleurige Mohair soft top? Een Kever Cabrio heeft er nog nooit zo mooi uitgezien met de kap omhoog. De Kever heeft tevens een aantal leuke extra’s zoals dubbele koplampen en een kofferrek die zorgen voor een persoonlijke touch. Kortom, een prachtige Kever die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Volkswagen Kever Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Volkswagen Kever Cabriolet uit 1973? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v7507
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1973