Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

VW Kever


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

VW Kever | Uitvoerig gerestaureerd | Babyblauw | Zeer goede staat | 1973

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Babyblauw lakwerk
- Donker interieur
- 1200cc 4-cilinder motor

Volkswagen Kever in zeer goede staat te koop
Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever om heerlijk mee rond te toeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden te koop aan deze prachtige VW Kever uit 1973. Deze Kever is in 2021 uitvoerig gerestaureerd door vader en zoon die samen al tientallen Kevers hebben gerestaureerd. Zowel optisch als technisch verkeert hij in een zeer goede staat. Hij is voorzien van een 1200cc 4-cilinder motor die bij het omdraaien van de sleutel iedere keer weer voor een glimlach op uw gezicht zorgt.

Volkswagen Kever in babyblauw te koop
Het eerste wat opvalt bij het zien van deze Kever is zijn prachtige babyblauwe lakwerk. Een kleur die erg goed staat op de Kever en helemaal past bij een klassieker uit de jaren 70. Het chroomwerk is in een zeer goede staat en combineert erg mooi met het babyblauwe lakwerk. Het interieur is uitgerust met zwarte bekleding, een prachtig stuurwiel en het oude stijl dashboard met de kenmerkende vinnen en grote teller in het midden.

Gerestaureerde Volkswagen Kever kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Volkswagen Kever uit 1973? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam

  • Ref. nr.: v6124
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1973