Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volkswagen Kever


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volkswagen Kever | Nieuwe lak | Nieuw interieur | Zeer goede staat | 1971

Highlights:

- Nieuw Kansas Beige lakwerk
- Nieuw interieur
- Origineel Nederlandse auto
- White walls
- 1300cc 4-cilinder

Volkswagen Kever in zeer goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Volkswagen Kever in de kleur Kansas Beige. Deze Kever is nieuw geleverd in Nederland in 1971 en is afkomstig van een echte liefhebber. Zowel optisch als technisch verkeert de klassieke Volkswagen in een zeer goede staat. Hij wordt aangedreven door een 1300cc 4-cilinder die samen met het geweldige geluid zorgt voor een onvergetelijke rijervaring.

Volkswagen Kever met nieuwe lak en interieur te koop
De Volkswagen Kever die we hier te koop aanbieden is een aantal jaar geleden voorzien van een verse laklaag in de prachtige kleur Kansas Beige. Een kleur die helemaal past bij een Kever uit de jaren ’70 en erg mooi combineert met alle chromen details en de white walls. Ook het interieur is recent vernieuwd en uitgerust met donkerrode bekleding die erg mooi combineert met het Kansas Beige lakwerk. Het dashboard is voorzien van de kenmerkende vinnen en de grote teller in het midden. Samen met de periodecorrecte radio waant u zich weer helemaal in de jaren ’70 tijdens het toeren.

Volkswagen Kever kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever uit 1971? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v1669
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1971