Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volkswagen Beetle


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volkswagen Kever Cabriolet | Goede Staat | 1970

Highlights:

- Rood lakwerk
- Zwart interieur
- Extra verstralers
- Zwarte soft top
- 1300cc 4-cilinder motor
- Goede staat

Volkswagen Kever in goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Volkswagen Kever Cabriolet uit 1970. Deze Kever is ingeruild door een vaste klant van E&R Classics die deze klassieker heeft ingeruild tegen een andere auto. Zowel technisch als optisch verkeert de Kever Cabriolet in een goede staat. Hij wordt aangedreven door een 1300cc 4-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak. Lekker genieten tijdens het rijden met de kap naar beneden en het prachtige Kever-geluid op de achtergrond. Wat wilt u nog meer?

Rode Kever Cabriolet te koop
Het totaalplaatje van deze Kever Cabriolet klopt helemaal. Het rode lakwerk knalt eruit en benadrukt nog eens extra de mooie rondingen van deze klassieker. De Kever is tevens uitgerust met een set extra verstralers die hem een onderscheidend karakter geven. Het interieur verkeert in een nette staat en is voorzien van zwarte bekleding, een origineel stuurwiel en periodecorrecte radio. De Volkswagen heeft een zwarte soft top die u in een handomdraai inklapt zodra het zonnetje schijnt.

Volkswagen Kever Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever Cabriolet? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v6014
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1970