Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Volkswagen Kever


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Volkswagen Kever | Origineel schuifdak | Matching Numbers | Gerestaureerd | 1968

Highlights:

- Gerestaureerd
- Origineel schuifdak
- Matching Numbers motor
- Nederlandse auto
- 1300cc 4-cilinder

Matching Numbers Volkswagen Kever te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Volkswagen Kever met origineel schuifdak. De Kever is nieuw geleverd in Nederland in 1968 en is in het verleden gerestaureerd. Zowel optisch als technisch verkeert deze klassieker in een goede staat. Deze Volkswagen Kever wordt aangedreven door de Matching Numbers 1300cc 4-cilinder motor die zorgt voor een geweldige rijervaring. Het gaat hier om een echte liefhebbers auto waarvan alle originele boekjes bewaard zijn gebleven.

Volkswagen Kever met origineel schuifdak te koop
Waar een schuifdak in een auto tegenwoordig heel normaal is, was dit in de jaren ’60 een zeldzame optie die u niet zo snel tegen kwam. De Kever die we te koop aanbieden is uitgerust met een origineel schuifdak zodat u tijdens het toeren heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Met de looks van deze Kever zit het ook helemaal goed. Hij is voorzien van een lichtgrijs lakwerk, dat prachtig combineert met alle chromen accessoires en mooi afsteekt tegen het rode interieur. Kortom, een zeer compleet uitgeruste VW Kever die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Volkswagen Kever met schuifdak kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever met origineel schuifdak uit 1968? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v3630
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1968