27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Volkswagen Beetle Cabriolet 1968


Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD / VERKAUFT / VENDU / VERKOCHT

Volkswagen Kever Cabriolet, zeldzaam 1500 model, volledig gerestaureerd

Tussen 1966 en 1970 werd een heuse ‘’superkever ‘’ geïntroduceerd, genaamd de 1500. Deze zeldzame Kever kreeg onder andere de 1500CC motor met een vermogen van 44PK in plaats van de 1192CC motoren en schijfremmen aan de voorzijde. Dit exemplaar is een Volkswagen Kever 1500 cabriolet uit het bouwjaar 1968. Hij verkeert zowel qua interieur als exterieur in een prachtig en volledig gerestaureerde staat. Het witte lakwerk is gecombineerd met een prachtig crème met beige stof interieur en een beige soft-top. Technisch verkeert hij uiteraard in een uitstekende staat. Rijdt uitstekend. Momenteel is hij voorzien van Duitse papieren. De interesse in de Volkswagen Kever Cabriolet neemt de laatste tijd sterk toe en vooral een zeldzaam type zoals deze. Dus zoekt u een prachtige Kever Cabriolet dan is dit exemplaar een zeer goede optie en tegelijkertijd een gezonde belegging.

  • Ref. nr.: 1560
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Beetle
  • Jaar: 1968