26 Mei (Hemelvaartsdag) SHOWROOM GESLOTEN

Volkswagen Type 181

€ 26.950

✔ Koop veilig online   ✔ Wereldwijde bezorging tot aan uw deur   ✔ NU gratis opslag & betaal later
  • Bekijk alle foto's
  • 360 exterieur
  • 360 interieur
  • Videopresentatie

Volkswagen Type 181 | Uitvoerig gerestaureerd | The Thing | 1976

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Slechts 200 km gereden na restauratie
- Europese uitvoering met kleine achterlichten
- 4-zits cabriolet
- 1600cc 4-cilinder
- Uitneembare zijruiten
- Nieuwe all-weather soft top

Uitvoerig gerestaureerde Volkswagen Type 181 te koop
De Volkswagen Type 181, ook wel The Thing of Kübelwagen genoemd, heeft door de jaren heen een ware cultstatus bereikt. Oorspronkelijk werd deze Jeep-achtige auto ontworpen voor het leger maar al gauw werd hij als plezierauto gezien en dus werden er ook civiele versies gebouwd. Het vinden van een mooie VW Type 181 is zeldzaam, zeker in de staat waarin deze klassieker verkeert. De Type 181 die we hier te koop aanbieden betreft een uitvoerig gerestaureerd exemplaar. In de periode van 2018-2019 is deze VW body-off gerestaureerd door vader en zoon in het autobedrijf van de vader. Alle slechte delen zijn aangepakt met originele herstel delen die ze na veel zoekwerk hebben gevonden op diverse beurzen. Er zijn kosten noch moeite gespaard om hier een topexemplaar Volkswagen 181 van te maken.

Volkswagen Type 181 in zeer goede staat te koop
De Volkswagen Type 181 die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Het betreft een Europese uitvoering met de gewilde kleine achterlichten. Tijdens de restauratie is de klassieker voorzien van een verse laklaag in de mooie kleur beige met zwarte accenten. Hij is tevens uitgerust met een all-weather soft top die u volledig kunt afsluiten. Zodra het zonnetje schijnt haalt u in een handomdraai de uitneembare zijruiten uit de auto en klapt u de soft top in. De Volkswagen Type 181 biedt plaats aan 4 personen zodat u heerlijk kunt genieten met vrienden en familie tijdens het toeren. Ziet u zichzelf al rijden in deze unieke oldtimer?

Volkswagen Type 181 kopen?
Bent u op zoek naar een Volkswagen Type 181 uit 1976? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v3137
  • Merk: Volkswagen
  • Model: Kubelwagen
  • Jaar: 1976
  • Int. nr.: 12404
CALL US   +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
   

* Verplichte velden

Zoekt u een Volkswagen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Volkswagen!

Heeft u een Volkswagen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen