Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Vitesse Cabriolet


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Vitesse 2.0 | Gerestaureerd | 4-Zits cabriolet | 1969

Highlights:

- Gerestaureerd
- Stuur- en rembekrachtiging
- 4-zits cabriolet
- 2.0 liter 6-cilinder
- Babyblauw lakwerk

Gerestaureerde Triumph Vitesse 2.0 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Triumph Vitesse 2.0 Cabriolet uit 1969. Deze Vitesse is in het verleden gerestaureerd en sindsdien altijd zeer goed onderhouden. Zowel optisch als technisch verkeert de Vitesse in een zeer goede staat. Hij wordt aangedreven door een krachtige 2.0 Ltr. 6-cilinder motor met handgeschakelde versnellingsbak die zorgt voor een geweldige rijervaring. Deze Triumph is tevens uitgerust met stuur- en rembekrachtiging. De Triumph Vitesse kenmerkt zich mede door het feit dat het een 4-zits cabriolet is, wat betekent dat u heerlijk kunt genieten met vrienden en familie tijdens het toeren.

Triumph Vitesse 2.0 Cabriolet in lichtblauw te koop
Een Triumph Vitesse Cabriolet is van zichzelf al een mooie verschijning, maar de klassieker die wij te koop aanbieden is helemaal een eyecatcher. De Vitesse is voorzien van een prachtig babyblauw lakwerk, dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires en hem een onderscheidend karakter geeft. Het interieur van de oldtimer verkeert in een nette staat en is uitgerust met een houten dashboard dat helemaal past bij een klassieker uit de jaren 60. Hij is tevens uitgerust met een zwarte soft top zodat u bij twijfelachtig weer ook met een gerust hart kunt gaan toeren.

Triumph Vitesse 2.0 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Vitesse 2.0 Cabriolet uit 1969? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t2109
  • Merk: Triumph
  • Model: Vitesse
  • Jaar: 1969