Zondag 4 Augustus CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph Vitesse


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph Vitesse | 4-Zits Cabriolet | Concoursstaat | 1968

Highlights:

- Concoursstaat
- Overdrive
- 4-zits cabriolet
- 2.0 liter 6-cilinder

Uitvoerig gerestaureerde Triumph Vitesse Cabriolet te koop
Wat een prachtige Triumph Vitesse Cabriolet is dit! Deze British Classic Car is recentelijk uitvoerig gerestaureerd en de restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage. De Triumph verkeert in een concoursstaat en heeft na de restauratie slechts 1000 km gereden. Dit is werkelijk de mooiste Triumph Vitesse Cabriolet die er op dit moment te koop is.

Triumph Vitesse Cabriolet in concoursstaat te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Triumph Vitesse voorzien van een aantal gewilde opties. Zo heeft de oldtimer een prachtig wit lakwerk, een zwarte soft top, chromen spaakwielen, een bagagerek en andere chromen accessoires. Het interieur heeft donkere bekleding, een houten dashboard en stuurwiel en prachtige tellers. Naast zijn prachtige looks beschikt de Triumph Vitesse Cabriolet ook nog eens over een 2.0 liter 6-cilinder motor en overdrive wat zorgt voor een heerlijke rijervaring. Bent u op zoek naar een Engelse 4-zits cabriolet? Dan is dit de klassieker voor u.

Triumph Vitesse Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph Vitesse Cabriolet uit 1968? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t8166
  • Merk: Triumph
  • Model: Vitesse
  • Jaar: 1968