Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph TR8 Cabriolet


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR8 Cabriolet | 51.905 km | Zeer zeldzaam | V8 | 1980

Highlights:

- Slechts 2500 gebouwd
- Originele tellerstand van 51.905 km
- Zeer mooie, originele staat
- Motor en versnellingsbak gereviseerd
- Goede investering
- 3.5 liter V8

Zeer zeldzame Triumph TR8 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze zeldzame Triumph TR8 Cabriolet uit 1980. In 3 jaar tijd zijn er slechts zo’n 2500 TR8 modellen geproduceerd waardoor het vinden van een exemplaar in goede staat erg lastig is. De TR8 die we hier te koop aanbieden heeft volgens de vorige eigenaar een originele tellerstand van 51.905 km. De motor en versnellingsbak zijn gereviseerd waardoor deze Triumph TR8 er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens technisch erg goed is. De Triumph TR8 wordt steeds gewilder onder verzamelaars en begint een echt collectors item te worden. Wanneer u op zoek bent naar een goede investering voor de toekomst, dan is dit de klassieker voor u.

Triumph TR8 Cabriolet in originele staat te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien verkeert deze Triumph TR8 Cabriolet in een zeer goede, originele staat. De klassieker ziet er nog precies zo uit zoals hij in 1980 uit de showroom kwam. Voorzien van een prachtig blauw lakwerk, lichtmetalen velgen en het originele interieur lijkt het net of u weer in de jaren 80 bent. Wanneer u de sleutel omdraait en de ronkende V8 hoort, krijgt u gegarandeerd een glimlach op uw gezicht.

Triumph TR8 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph TR8 Cabriolet uit 1980? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t4299
  • Merk: Triumph
  • Model: TR8
  • Jaar: 1980