Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph TR7 Cabriolet


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR7 Cabriolet | Goede staat | 1979

Highlights

- Hard top en soft top aanwezig
- 2.0 liter 4-cilinder
- Licht interieur
- Houten stuurwiel

Triumph TR7 Cabriolet te koop
Bent u op zoek naar een klassieker om heerlijk mee rond te toeren in het zonnetje? Dan is deze TR7 de klassieker voor u. Wij bieden te koop aan een Triumph TR7 Cabriolet uit 1979 die altijd goed is onderhouden. Zowel optisch als technisch verkeert deze Triumph in een nette staat. Met een 2.0 liter 4-cilinder motor bent u verzekerd van een hoop rijplezier.

Triumph TR7 Cabriolet te koop bij E&R Classics
Deze Triumph TR7 is voorzien van een donkerrood lakwerk dat helemaal past bij deze klassieker. De lichtmetalen velgen staan erg mooi onder deze TR7 en combineren goed met het lakwerk. De TR7 is voorzien van een lichtbruine soft top en zwarte hard top. Het interieur is uitgerust met lichte, geruite bekleding en een houten stuurwiel. Kortom, een zeer complete TR7 die steeds geliefder worden onder verzamelaars.

Triumph TR7 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph TR7 Cabriolet? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t2588
  • Merk: Triumph
  • Model: TR7
  • Jaar: 1979