Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph TR6


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR6 | Uitvoerig gerestaureerd | Historie bekend | 1976

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Volledige onderhoudshistorie aanwezig
- British Racing Green
- Mooi chroomwerk

Uitvoerig gerestaureerde Triumph TR6 te koop
Deze Triumph TR6 heeft alles wat u zoekt in een British Classic Car: een iconisch merk, looks en prestaties! De klassieker die we hier te koop aanbieden is recent uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De TR6 is altijd goed onderhouden en alle facturen van het gepleegde onderhoud zijn dan ook aanwezig. Aangedreven door een 2.5 liter 6-cilinder motor bent u verzekerd van een fantastische rijbeleving, om nog maar te zwijgen over het geweldige geluid van deze Engelse oldtimer.

Triumph TR6 in British Racing Green te koop
Het totaalplaatje van deze Triumph TR6 klopt helemaal. Hij is uitgevoerd in een prachtig British Racing Green lakwerk dat erg mooi afsteekt tegen alle chromen accessoires. Deze klassieker is uitgerust met de originele TR6-velgen die helemaal passen bij het stoere uiterlijk van de Triumph. Het interieur is voorzien van zwarte bekleding en een houten stuurwiel, dashboard en versnellingspook. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een beigekleurige soft top zodat u ook bij twijfelachtig weer heerlijk kunt gaan toeren.

Gerestaureerde Triumph TR6 kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Triumph TR6 met volledige onderhoudshistorie? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t1981
  • Merk: Triumph
  • Model: TR6
  • Jaar: 1978