Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph TR6


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR6 | Uitvoerig gerestaureerd | Cabriolet | 1974

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Hard top en soft top
- Houten dashboard en stuurwiel

Uitvoerig gerestaureerde Triumph TR6 te koop
Wat een prachtige verschijning is deze Triumph TR6! Deze British Classic Car is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en sindsdien altijd met veel liefde behandeld. Zowel optisch als technisch verkeert deze Triumph TR6 in een zeer goede staat. Dak naar beneden, zonnetje erbij en rijden maar!

Triumph TR6 met gewilde opties te koop
De TR6 Cabriolet die wij hier aanbieden beschikt over een aantal zeer gewilde opties. Om te beginnen is hij voorzien van een prachtig British Racing Green lakwerk, wat helemaal past bij een klassieker uit deze periode en mooi staat bij alle chromen details. Het interieur is voorzien van een houten dashboard, houten stuurwiel en versnellingspook. Het unieke aan deze Triumph TR6 is dat hij uitgerust is met een soft top én een hard top in dezelfde kleur als de auto. Echt een prachtexemplaar dat helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Triumph TR6 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph TR6 Cabriolet uit 1974? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t7114
  • Merk: Triumph
  • Model: TR6
  • Jaar: 1974