1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Triumph TR6 PI

Triumph TR6 PI kopen

Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR6 PI | Body-off gerestaureerd | Overdrive | Historie bekend | 1974

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Historie bekend
- Overdrive
- Europese auto
- British Racing Green
- Chromen spaakwielen
- Houten dashboard en stuurwiel

Body-off gerestaureerde Triumph TR6 PI te koop
Eens in de zoveel tijd komen we een oldtimer tegen die het allemaal heeft en dat is zeker het geval met deze British Classic Car. Wij bieden te koop aan een prachtige Triumph TR6 die in een topstaat verkeert. Het gaat hier om een Europese TR6 die in 1974 nieuw geleverd is in Nederland. Deze TR6 is body-off gerestaureerd en is met recht een van de mooiste die we ooit in onze showroom hebben gehad. Aangedreven door een 2500cc 6-cilinder motor met overdrive zorgt deze Triumph voor een rijbeleving zoals u die nog nooit hebt ervaren. Een betere TR6 dan deze gaat u niet snel tegenkomen.

Triumph TR6 PI in British Racing Green te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien, zijn er kosten nog moeite gespaard om een topexemplaar te maken van deze TR6. Hij is uitgevoerd in een British Racing Green lakwerk dat helemaal past bij een klassieker uit deze periode. Het chroomwerk verkeert in een topstaat en combineert fantastisch met het groene lakwerk. De kwaliteit van de restauratie vertaalt zich ook in het interieur van de auto. De Triumph TR6 is uitgerust met zwarte bekleding en zeer comfortabele stoelen. Het dashboard is met prachtig hout ingelegd dat ook in de deur terugkomt. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een houten stuurwiel en chromen tellers die er een mooi geheel van maken.

Triumph TR6 PI in topstaat kopen?
Bent u op zoek naar een body-off gerestaureerde Triumph TR6 uit 1974? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t2196
  • Merk: Triumph
  • Model: TR6
  • Jaar: 1974
  • Int. nr.: Nee