Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Triumph TR6


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Triumph TR6 | Performance Parts | Overdrive | 1974

Highlights:

- Lucas injectiesysteem met Bosch pomp
- Spax schokdempers voor en achter
- Phoenix RVS uitlaat
- Overdrive
- Minilite velgen
- Kuipstoelen

Triumph TR6 met sportieve prestaties te koop
Dit is wel een heel bijzondere klassieker. Deze Triumph TR6 is namelijk uitgerust met tal van performance parts. Een TR6 met betere prestaties komt u niet zomaar tegen! Wanneer u met deze Engelse klassieker rally’s gaat rijden, geeft u menig coureur het nakijken.

Triumph TR6 met performance parts te koop
Wat deze Triumph TR6 onderscheidt van de rest is het Lucas injectiesysteem met Bosch pomp. Door het geringe gewicht van de auto heeft dit een enorme impact op de prestaties. De Triumph is onlangs getest op de Dyno Testbank en heeft maar liefst 132 pk en 235 Nm koppel. Het testrapport hiervan is aanwezig.

Er zijn verder tal van performance parts toegevoegd zoals een RVS tank en Phoenix uitlaatsysteem, oliekoeler, high torque startmotor, Spax schokdempers, elektrische koelventilator, gebalanceerde krukas, verzwaarde druklager en een Kent TH5 nokkenas.

Maar niet alleen de performance kant is aangepakt, deze TR6 ziet er ook nog eens fantastisch uit. Zijn donkerblauwe lakwerk staat erg mooi bij het chroomwerk en de Minilite velgen. Het interieur is voorzien van een set kuipstoelen met houten dashboard en stuurwiel. Wanneer u op zoek bent naar een British Classic Car met geweldige prestaties, dan is dit de auto voor u!

Triumph TR6 met overdrive kopen?
Bent u op zoek naar een Triumph TR6 met diverse performance parts en overdrive? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: t0577
  • Merk: Triumph
  • Model: TR6
  • Jaar: 1974