27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Triumph TR6 Cabriolet 1974


Zoekt u een Triumph?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Triumph!

Heeft u een Triumph en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD / VERKAUFT / VENDU / VERKOCHT 


Triumph TR6 1974 Roadster, in prachtige en zeer goede staat

Dit betreft een Triumph TR6 cabriolet uit het bouwjaar 1974. Sinds 1992 is hij in Nederland en is hier tot heden van 1 eigenaar geweest. De auto verkeert in prachtige gerestaureerde en goed onderhouden staat. Het blauwe lakwerk,het chroomwerk, het interieur etc. zijn fantastisch mooi. De originele 6 cilinder motor heeft een cilinder inhoud van 2498CC en is gekoppeld aan de handgeschakelde 4-versnellingsbak. Deze combinatie van motor en versnellingsbak zorgt voor een fantastisch rijdende auto met een heerlijk 6 cilinder geluid. Verder is hij voorzien van een extra chroombeugels, een zwarte soft-top, originele TR6 wielen en houtinleg op het dashboard. Zoekt u een Triumph TR6 in een prachtige staat die zowel optisch als technisch volledig rijklaar is, dan is dit exemplaar zeker de moeite waard.

  • Ref. nr.: 1592
  • Merk: Triumph
  • Model: TR6
  • Jaar: 1974